Veranderingen bij VIVID in 2005:


van VIVID

VIVID is een podium voor vormgeving dat door middel van websites, digitale nieuwsbrieven, tentoonstellingen en lezingen een internationale reputatie heeft opgebouwd. Het recent geïnitieerde jaarboek/ yearbook onderstreept nogmaals de onmisbare rol die VIVID inneemt in de wereld van design. VIVID organiseert door verschillende media vaak lovend besproken tentoonstellingen en maakt een van de drukst bezochte designsites ter wereld.
Om deze activiteiten mede mogelijk te maken is de club van van VIVID opgericht. Deze ondersteunen het spraakmakende programma van VIVID. VIVID op zijn beurt zorgt goed voor zijn en organiseert in 2005 een aantal speciale activiteiten. Word dus nu lid!
Designvormgeving.nl is vernieuwd

Het zal u misschien al opgevallen zijn op het web: steeds meer websites hebben advertentieruimte ingebouwd. Adverteren wordt lucratief als een site veel bezoekers trekt en Designvormgeving.nl trekt veel bezoekers: op het ogenblik 1400 bezoekers per dag. Het adverteren is wel aan bepaalde standaards gebonden.
Reden om de hele site kritisch onder de loep te nemen. Aardig wat zaken zijn veranderd, er is ruimte voor adverteerders, Designvormgeving.nl heeft nu een winkel. Het Engelse gedeelte is ook veranderd. De vele bezoekers uit de Verenigde Staten worden bediend met een eigen bladzijde enz.
De website zal wel altijd under construction blijven: allereerst wordt de winkel aangepakt en in 2005 zal ook het overzicht met de belangrijkste Nederlandse vormgevers zorgvuldig worden uitgebreid. Als dat klaar is volgt
het educatieve gedeelte enz.